Tuna melt

Tuna melt is een heerlijke en eenvoudige maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een klassieker die je met een paar ingrediënten kunt maken. De combinatie van tonijn, kaas en toast is een geweldige manier om een lekkere lunch of diner te maken. Hieronder volgt het recept voor tuna melt.

Ingrediënten:

– 2 blikjes tonijn in water, uitgelekt
– 2 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel mosterd
– 1/2 theelepel knoflookpoeder
– 1/2 theelepel paprikapoeder
– 1/4 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 2 eetlepels fijngehakte ui
– 2 eetlepels fijngehakte peterselie
– 4 sneetjes witbrood
– 4 plakjes kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng in een kom de tonijn, mayonaise, mosterd, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout, peper, ui en peterselie.

3. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en beleg ze met de tonijnmengsel.

4. Leg op elk sneetje brood een plakje kaas.

5. Bak de tuna melts in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.

6. Serveer de tuna melts warm.

Tuna melt

Geef een reactie

Schuiven naar boven