Spaghetti met spinazie

Spaghetti met spinazie is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een gezonde en smakelijke optie voor een snelle lunch of avondmaaltijd. Deze versie combineert de smaak van spinazie met de knapperige textuur van spaghetti. Hier volgt het recept.

Ingrediënten:

– 250 gram spaghetti
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 200 gram spinazie, gewassen en fijngehakt
– 1 eetlepel citroensap
– 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2-3 minuten, of totdat de spinazie zacht is.

4. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed door elkaar.

6. Verdeel de spaghetti over twee borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!

Spaghetti met spinazie

Geef een reactie

Schuiven naar boven