Koken uit de voorraadkast: Naan Tuna Melt

Een watteh? Een Naan Tuna Melt. Ken je dat niet dan? Haha, grapje. Dit was weer een van mijn experimenten die ontstaan is door het verplicht moeten koken met alleen maar dingen die ik nog in de kastjes heb. Dus het werd een soort van tosti uit de oven van een naanbrood met daarop of daartussen een tonijnsalade met kaas. Een tonijntosti op Indiaas brood dus.

naan tuna melt

Ik was van plan om de naan open te snijden en er echt een soort van tosti van te maken, maar het bleek al snel dat het brood te dun was om hem goed open te kunnen snijden. Dan maar als een soort pizza. Zo gezegd zo gedaan. En gesmuld heb ik. 🙂

Wat heb je nodig?
(2 porties)

– 2x naanbrood
– 1 blikje tonijn
– 1 kleine halve rode ui, gesnipperd
– 1 eetlepels mayonaise
– 1 hardgekookt ei, fijngehakt
– 1 theelepel kappertjes, uitgelekt en eventueel afgespoeld
– 2 plakken kaas
– gedroogde peterselie, naar smaak
– zout en peper, naar smaak

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Doe de tonijn in een schaaltje en verwijder eventueel graten die er nog in zitten. Prak de tonijn (en geef eventueel je kat een klein stukje). Doe hier de ui, mayonaise, ei en kappertjes bij. Proef dit en kruid met zout, peper en peterselie naar smaak. 

 Verdeel de tonijnsalade over de bovenkant van de beide naanbroden. Leg op elk brood een plak kaas. 

Bak de broden 5 minuten in de oven. En klaar is Kees! 

Serveer eventueel met een groene salade. Of een licht tomatensoepje.

Eet smakelijk!

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.