App: Koken met Aanbiedingen

Het is een droom om in de toekomst een app te ontwikkelen waarmee je makkelijk en snel recepten kunt opzoeken die je kunt maken met aanbiedingen uit de winkels in jouw buurt of met bijvoorbeeld de producten die je van de Voedselbank gekregen hebt. Maar dat is nog even een droom.

kokenmetaanbiedingen

Gelukkig zijn de meeste ideeën niet zo origineel dat je de enige bent die ze bedenkt en bestaat er al een App die je voorziet in leuke recepten met de aanbiedingen uit de diverse winkels. Ik zeg er heel eerlijk bij dat niet alles heel erg low-budget is, maar er staan lekkere goedkope dingen tussen.

photo (1)

Er zitten drie grote voordelen aan deze App:

 • Je kunt recepten bewaren in de App
 • Je kunt hem zo instellen dat je een bericht ontvangt als er een nieuwe recept op staat met aanbiedingen uit de door jou vooraf aangemerkte supermarkten
 • Hij is gratis

Het grote nadeel is natuurlijk dat het een App is en dat je dus een smartphone nodig hebt. Maar niet getreurd, er bestaat ook een website. Daar vind je dezelfde recepten en deze kun je ook elke dag laten toesturen per email. Helaas kun je hier geen voorkeurssupermarkten instellen,  maar dat lijkt me het probleem niet.

Benieuwd naar de App? Ga dan snel even kijken.

 

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

 1. Laurie. schreef:

  Waar is deze app gebleven?

  Kan m nergens vinden en vond m echt ideaal!

  • Sandra schreef:

   Daar zeg je zowat, Laurie. Hun website is ook niet bereikbaar en de FB-pagina bestaat nog wel, maar daar is sinds eind november 2016 niks meer op geplaatst. Ik denk dat ze met stille trom zijn gestopt. Zonde inderdaad! Het is dat ik geen kaas gegeten heb van het bouwen van apps anders zou ik er eens naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.